Home
Verkoopstyling
Styling Particulier
Styling Zakelijk
Modelwoningen
Contact

 

 

MiBellaCasa heeft ruime ervaring in het inrichten van leegstaande woningen en modelwoningen. Of dit nu gaat om een nieuwbouwproject of een bestaande woning, waarvan de bewoners al verhuisd zijn. Het zien en ervaren van een ingerichte woning stimuleert de verkoop.

Het interieur zal volledig worden afgestemd op uw doelgroep en door bij de inrichting rekening te houden met de meest ideale indeling, verlichting en kleurgebruik, krijgt de potentiële koper een positieve eerste indruk van de woning.De ervaring leert dat potentiële kopers een beter beeld krijgen bij de ingerichte woning voor wat betreft afmetingen en mogelijkheden van de ruimte. Door de basis (vloeren en wanden), de materialen en kleuren van de meubels zo neutraal mogelijk te houden, zal de modelwoning veel potentiële kopers aanspreken. Zij kunnen hierdoor hun eigen voorkeuren voor wat betreft stijl, kleur en sfeerbeleving op de modelwoning projecteren.

Kortom, u ontvangt potentiële kopers in een sfeervol ingerichte woning. Uw woning kan volledig of deels worden ingericht met meubelen en woonaccessoires die u van ons huurt of koopt.

U bepaalt het budget en wij zorgen ervoor dat uw modelwoning klaar is voor de afgesproken datum!

 

 

MiBellaCasa | info@mibellacasa.nl