Home
Verkoopstyling
Styling Particulier
Styling Zakelijk
Contact

 

 

MiBellaCasa geeft advies voor alle ruimten in uw woning. Dit kan bijvoorbeeld de woonkamer, kinderkamer of zolder zijn. Maar ook een keuken of tuin behoren tot de mogelijkheden. Op dit gebied werken wij samen met professionals op het gebied van keukens of tuinarchitectuur. In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij uw specifieke behoeften en woonwensen. Aan de hand van dit gesprek zullen wij u een voorstel doen. Indien u akkoord gaat met dit voorstel gaan wij voor u aan de slag om het advies wat wij u geven tot in de puntjes uit te werken. Een uitgewerkt advies bestaat uit een plattegrond met indeling, moodboard/sfeerimpressies, perspectieftekening, kleuradvies en een omschrijving van meubels en/of materialen.

En ook hier kunt u kiezen uit verschillende werkwijzen:

Mondeling advies
Wij komen bij u langs voor een kleur- en interieuradvies en daarna gaat u met dit advies zelf aan de slag.

Kleur- en materiaal advies
Kleur is een zeer belangrijk element in het interieur en heeft invloed op uw stemming. Het ontbreken van de goede kleuren of een verkeerde combinatie van kleuren kan een ruimte sfeerloos maken. Een ongezellig huis kan relatief goedkoop omgetoverd worden tot een gezellig sfeervol huis door het toepassen van kleur.

Materiaal is naast kleur en verlichting het derde belangrijke aspect dat van invloed is op de sfeer en uitstraling van een ruimte. De uitstraling van een hoogpolig tapijt is wezenlijk anders dan de uistraling van een moderne gietvloer. De sfeer die je met behang kunt creëren is anders dan de sfeer die je met een gestuukte muur krijgt. Shutters voor de ramen geven een ander effect dan jaloezieën of gordijnen. Zelfs met materialen die op meer subtiele wijze van elkaar verschillen kunt u al heel veel verandering in uw interieur teweeg brengen.

Wij kunnen u een kleuradvies en materiaaladvies geven waarmee uw interieur de uitstraling krijgt die u zoekt.

Inkoopbegeleiding
U kunt er ook voor kiezen om na een uitgewerkt of mondeling advies samen met ons de meubels en accessoires te gaan kopen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat u wordt geholpen met het inrichten en stylen van de ruimtes, denk hierbij aan bijvoorbeeld een schilder of klusbedrijf. MiBellaCasa heeft goede contacten met diverse leveranciers en groothandels.

 

MiBellaCasa | info@mibellacasa.nl