Home
Verkoopstyling
Werkwijze & Tarieven
Handige tips
Styling Particulier
Styling Zakelijk
Contact

 

 

Haal meer winst uit je huis!

Deze kreet horen we heel vaak als men het over verkoopstyling heeft, maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning. Oftewel uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren zodat deze sneller wordt verkocht tegen de beste prijs.

Een proces wat voor u misschien niet altijd even makkelijk is. U vindt dat uw eigen woning prachtig is ingericht. Tenslotte heeft u er al die tijd gewoond en het huis naar uw eigen smaak ingericht. Maar het oude gezegde zegt: ‘smaken verschillen’. En dat is de reden waarom het altijd verstandig is uw huis te restylen als u van plan bent om uw woning te verkopen.  Restylen klinkt vaak zwaarder dan het in werkelijkheid is. Vaak is het al voldoende om onder het motto ‘less is more’, drukke inrichtingen, veelkleurige muren en andere zaken die de potentiële koper kunnen afleiden van de echte kwaliteit van uw woning op eenvoudige wijze aan te passen. In de meeste gevallen met gebruikmaking van uw eigen interieur.Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat aspirant kopers zich snel laten afleiden door wat er in de woning staat. En daardoor zien zij minder goed wat de echte kwaliteiten van het huis zijn. Dat is jammer, want datzelfde onderzoek laat zien dat deze aspirant kopers besluiten vervolgens verder te zoeken met de verkeerde beweegredenen. Zeker in deze tijden, waarin huizen langer te koop staan wilt u toch niet het risico nemen dat de verkoop langer duurt dan noodzakelijk? Goede redenen dus om uw woning te laten restylen. Hiermee worden uw kansen om aspirant kopers de echte kant van uw woning te laten zien het grootst.

Het is nooit te laat een verkoopstylist in te schakelen. Het beste is om hiermee te beginnen voordat een huis in de verkoop komt zodat u de hoogst haalbare prijs voor uw woning kunt krijgen. Heeft u uw woning al op het internet staan ook dan loont het de moeite een verkoopstylist in te schakelen, nieuwe foto’s te laten nemen en opnieuw te plaatsen. Hierdoor zult u opnieuw kopers aantrekken en uw huis tegen een betere prijs verkopen. 

Ten onrechte wordt nog wel eens gedacht dat verkoopstyling duur is, maar een verkoopstylist verdient zichzelf altijd terug. Uit onderzoek is gebleken dat het uitgeven van € 500,- aan een professionele stylist meer effect heeft dan het verlagen van de verkoopprijs met € 5.000,-.

MiBellaCasa | info@mibellacasa.nl