Home
Verkoopstyling
Werkwijze & Tarieven
Handige tips
Styling Particulier
Styling Zakelijk
Contact

 

  

MiBellaCasa onderscheidt zich door met u samen de mogelijkheden te bekijken om zo doelgericht mogelijk de verkoopstyling aan te pakken. Deze mogelijkheden worden bekeken in een (vrijblijvend) intakegesprek. Een aanpak waarmee we het meest optimale resultaat zullen bereiken in het verkoopklaar maken van uw woning.

Mondeling advies:

Wij lopen samen met u de gehele woning door en u ontvangt direct advies en tips. Na dit advies kunt u zelf aan de slag om uw woning verkoopklaar te maken. Dit adviesgesprek zal ongeveer 11/2 tot 2 uur duren. Indien gewenst kan er een vervolgafspraak plaatsvinden om samen het resultaat door te spreken en te kijken welke toevoegingen er eventueel nog noodzakelijk zijn.

Wij hanteren voor een mondeling advies een uurtarief van € 65,00.

Basis restyling:

In gemiddeld 4 uur ondergaat uw woning een basis restyling. Hierna bespreken we wat nog meer gedaan moet worden om uw woning helemaal verkoopklaar te maken. Aan de hand van dit gesprek wordt een eind offerte gedaan, ‘the finishing touch’, waarin we een inschatting maken van de bijkomende kosten.

Wij hanteren voor de basisrestyling een uurtarief van € 80,00.

Fotostyling:

In gemiddeld 4 uur ondergaat uw woning een restyling om uw woning zo optimaal mogelijk te fotograferen. Meestal wordt in deze restyling ook gebruik gemaakt van interieur items die MiBellaCasa zelf meeneemt. Dit kan variëren tot een mooi basis kleed in de zithoek, tot een badkleed in de badkamer. Na afloop van de restyling worden deze zaken weer meegenomen door MiBellaCasa, echter indien onze opdrachtgever de zaken graag zou willen behouden, dan is dit uiteraard één van de mogelijkheden.

Uw woning zal worden gefotografeerd door een professionele fotograaf. Wij werken in dit geval samen met IXIE Fotografie & Design. Zij leveren u binnen drie werkdagen een CD met daarop de beelden in de formaten 300dpi voor drukwerk en 72dpi voor publicatie op het web.

Wij hanteren voor de fotostyling een tarief van € 450,00.

* Onze tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten.

MiBellaCasa | info@mibellacasa.nl